Τι είναι η Ελευθερία

Τι είναι η Ελευθερία

Τι είναι η Ελευθερία

Τι είναι η Ελευθερία

 

 Η «Ελευθερία» είναι ένας μη-κερδοσκοπικός φορέας για την διεκδίκηση του Δικαίου και των Ανθρωπίνων Αξιών. Μέλος της μπορεί να γίνει κάθε Πολίτης (ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων) που πραγματικά νοιάζεται και ανησυχεί, για τα όσα αγαπάει και τον απασχολούν, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Σήμερα, που η επίθεση που δεχόμαστε είναι Νομική και Οικονομική, ενώ τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι Αξίες έχουν δυστυχώς κυριολεκτικά κουρελιαστεί, η ανάγκη ενός φορέα σαν την «Ελευθερία» είναι τόσο επιτακτική όσο ποτέ. Η ανάγκη λύσεων είναι ζωτικής σημασίας και αυτό ακριβώς προσφέρει η «Ελευθερία» στα μέλη της. Οφείλουμε να απαντήσουμε στις εχθρικές επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά, με τα ίδια «όπλα» που το καθεστώς μας επιτίθεται. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να εκτραπούμε ακούγοντας τις «Κασσάνδρες» που ευαγγελίζονται την ένοπλη επίλυση των διαφορών, διότι έτσι μας παρασύρουν στο τερέν της βίας και της εκτροπής, που αδιαμφισβήτητα είναι το τερέν του καθεστώτος.

Εδώ θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε ατομικό επίπεδο, οι νομικές και οικονομικές επιθέσεις που δεχόμαστε ΔΕΝ μπορούν να αναχαιτιστούν. Ως γνωστόν, οι ατομικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη ΔΕΝ έχουν σχεδόν καμία τύχη. Η ορθή λύση περνά μόνον από συλλογικές διεκδικήσεις και με τα σωστά πάντα δικόγραφα.

Η «Ελευθερία», εκτός από τα προαναφερόμενα, διαθέτει το «ισχυρότερο όπλο» που είναι η πολιτική στήριξη στα δικόγραφα της, μέσω του πολιτικού φορέα: «Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών». Δηλαδή ενός Ν.Π.Δ.Δ. αποφασισμένων Πολιτών, προκειμένου η «μάχη» για το δίκαιο να είναι επί ίσοις όροις με το ανάλγητο καθεστώς.

Η «Ελευθερία» είναι πραγματικά ο φορέας της γνώσης, της πράξης και της λύσης, για όλα τα θέματα που σήμερα ταλαιπωρούν τον Πολίτη. Είναι ο φορέας που μπορεί ουσιαστικά να χαράξει τον δρόμο για την ανάκτηση του Δικαίου και των χαμένων Ανθρωπίνων Αξιών.

 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.
ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ !!!