Οι Πολίτες Ρωτούν

την Ελευθερία

Οι πολίτες ρωτούν και λαμβάνουν άμεσα και τεκμηριωμένα τις απαντήσεις.

 

Δείτε τις συνήθεις ερωτήσεις που τίθενται από συμπολίτες μας  και ανοίξτε το αναπτυσσόμενο κείμενο για να δείτε την σχετική απάντηση.

Μπορείτε να μας υποβάλλεται οποιαδήποτε ερώτηση και να την δείτε αναρτημένη σε αυτή την ενότητα, μαζί με την απάντησή της. Έτσι συμβάλλετε στην ενημέρωση και των υπολοίπων Πολιτών, βοηθώντας και εμάς να γίνουμε πιο κατατοπιστικοί.

Στείλτε τα ερωτήματα και τις τυχών απορίες σας, στο: info@eleftheria.com.gr

 

 

 

Ερωτήσεις και Απαντήσεις:

Τι είναι η Ελευθερία και που αποσκοπεί ;

Η «Ελευθερία» είναι ένας μη-κερδοσκοπικός φορέας για την διεκδίκηση του Δικαίου και των Ανθρωπίνων Αξιών. Μέλος της μπορεί να γίνει κάθε Πολίτης (ανεξαρτήτως πολιτικών ή άλλων πεποιθήσεων) που πραγματικά νοιάζεται και ανησυχεί, για τα όσα αγαπάει και τον απασχολούν, τόσο σε Εθνικό, όσο και σε ατομικό επίπεδο.

Σήμερα, που η επίθεση που δεχόμαστε είναι Νομική και Οικονομική, ενώ τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και οι Αξίες έχουν δυστυχώς κυριολεκτικά κουρελιαστεί, η ανάγκη ενός φορέα σαν την «Ελευθερία» είναι τόσο επιτακτική όσο ποτέ. Η ανάγκη λύσεων είναι ζωτικής σημασίας και αυτό ακριβώς προσφέρει η «Ελευθερία» στα μέλη της. Οφείλουμε να απαντήσουμε στις εχθρικές επιθέσεις που δεχόμαστε καθημερινά, με τα ίδια «όπλα» που το καθεστώς μας επιτίθεται. Σε καμία περίπτωση ΔΕΝ θα πρέπει να εκτραπούμε ακούγοντας τις «Κασσάνδρες» που ευαγγελίζονται την ένοπλη επίλυση των διαφορών, διότι έτσι μας παρασύρουν στο τερέν της βίας και της εκτροπής, που αδιαμφισβήτητα είναι το τερέν του καθεστώτος.

Εδώ θα πρέπει να καταλάβουμε ότι σε ατομικό επίπεδο, οι νομικές και οικονομικές επιθέσεις που δεχόμαστε ΔΕΝ μπορούν να αναχαιτιστούν. Ως γνωστόν, οι ατομικές προσφυγές στην Δικαιοσύνη ΔΕΝ έχουν σχεδόν καμία τύχη. Η ορθή λύση περνά μόνον από συλλογικές διεκδικήσεις και με τα σωστά πάντα δικόγραφα.

Η «Ελευθερία», εκτός από τα προαναφερόμενα, διαθέτει το «ισχυρότερο όπλο» που είναι η πολιτική στήριξη στα δικόγραφα της, μέσω του πολιτικού φορέα: «Δημοκρατική Ενότητα (Δ.ΕΝ.) Ελευθέρων Πολιτών». Δηλαδή ενός Ν.Π.Δ.Δ. αποφασισμένων Πολιτών, προκειμένου η «μάχη» για το δίκαιο να είναι επί ίσοις όροις με το ανάλγητο καθεστώς.

Η «Ελευθερία» είναι πραγματικά ο φορέας της γνώσης, της πράξης και της λύσης, για όλα τα θέματα που σήμερα ταλαιπωρούν τον Πολίτη. Είναι ο φορέας που μπορεί ουσιαστικά να χαράξει τον δρόμο για την ανάκτηση του Δικαίου και των χαμένων Ανθρωπίνων Αξιών.

 

 

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.

ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΕΝΩ ΚΑΘΕ ΕΝΝΟΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΤΑΛΥΕΤΑΙ  !!!

Πως μπορώ να συμμετάσχω στις ομαδικές δράσεις της Ελευθερίας ;

Σε κάθε ομαδική δράση της «Ελευθερίας» υπάρχουν αναλυτικές οδηγίες για το πώς κάποιος Πολίτης μπορεί να συμμετάσχει. Επιλέξτε το θέμα που σας άφορα και ενημερωθείτε αναλυτικά.

Είμαι στον νόμο Κατσέλη, μπορώ να συμμετάσχω στις ενέργειες τις Ελευθερίας ;

Βεβαίως και μπορείτε, αλλά καλό θα ήταν με την συμμετοχή σας στις ενέργειες της «Ελευθερίας» να παραιτηθείτε από τον νόμο Κατσέλη, μια και αυτός ουσιαστικά ΔΕΝ παρέχει προστασία, οριστική διαγραφή των δανείων και αποζημίωση. Βλέπε … Το κρυφό μυστικό του αθέμιτου πλουτισμού των «τραπεζικών» δικηγόρων.

Έχω αποδεχτεί την πρόταση της τράπεζας ως συνεργάσιμος δανειολήπτης, μπορώ να συμμετάσχω στις ενέργειες της Ελευθερίας ;

Βεβαίως, αρκεί από την στιγμή της εντάξεως σας στις ενέργειες της «Ελευθερίας», να ακολουθείτε πιστά τις εντολές των δικηγόρων μας και να μην κάνετε αυθαίρετες κινήσεις.

Ο «συνεργάσιμος» δανειολήπτης (Ν. 4224/2013) έγινε ουσιαστικά για ένα απλό λόγο και πιο συγκεκριμένα για την κάλυψη της ανομίας των ίδιων των τραπεζών. Έτσι, όταν στο πρώτο μνημόνιο οι τράπεζες ελέγχθηκαν υποχρεωτικά από την Blackrock για την φερεγγυότητα τους και τον τρόπο που χορηγούσαν τα δάνεια, βρέθηκαν όλες αφερέγγυες, ενώ ο τρόπος που χορηγούσαν τα δάνεια ήταν παράνομος, μια και ΔΕΝ είχαν τότε όλα αυτά τα στοιχεία τα οποία σήμερα ζητούν με το πρόσχημα του «συνεργάσιμου» δανειολήπτη, προκειμένου να καλύψουν την ανομία και την απάτη τους.

Συνεπώς, όποιος θεωρεί ότι σαν «συνεργάσιμος» δανειολήπτης θα έχει καλύτερη συμπεριφορά από της τράπεζες, πλανιέται πλάνη οικτράν !!! Το μόνο που κάνει είναι να νομιμοποιεί τις ανομίες και την απάτη των τραπεζών. Άρα, το θέμα ΔΕΝ είναι ο «συνεργάσιμος» δανειολήπτης, αλλά ο «συνεργάσιμος»  απατεώνας που λέγεται τράπεζα … !!!