Α) Εισαγωγή …

 

Αλήθεια αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί στις εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015, η Βουλή ΔΕΝ έκλεισε ??? Πάντα, όταν προκηρύσσονται εκλογές, με Προεδρικό διάταγμα η Βουλή κλείνει μέχρι την οριστική περαίωση τους. Για πρώτη φορά στα χρονικά της Βουλής αυτή ΔΕΝ έκλεισε για τις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 … !!! 

Σήμερα, σας αποκαλύπτουμε τον πραγματικό λόγο που ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος, η τέως Πρόεδρος της Βουλής κα. Κωνσταντοπούλου και όλοι οι Βουλευτές αναγκάστηκαν να ΜΗΝ την κλείσουν, προκειμένου να αποφύγουν τις βαρύτατες ΠΟΙΝΙΚΕΣ ευθύνες που κάτι τέτοιο θα είχε για όλους … !!!

Β) Ιστορικό …

 

βουλη2

14-10-2014: Νέα μήνυση κυριολεκτικά «Καταπέλτης», διαβιβάστηκε στην Βουλή … !!! Έντρομοι οι Εθνικοί εγκληματίες … !!! 

Νέα μήνυση με πολύ «δυνατό» περιεχόμενο έφτασε επίσημα με διαβιβαστικό στην Βουλή, που δίνει την δυνατότητα οριστικής και πλήρους διαγραφής, όλων των «χρεών» και των «οφειλών» των Πολιτών, προς τις τράπεζες και το δημόσιο, ενώ ανοίγει τον δρόμο για αποζημιώσεις και απελευθερώνει την Χώρα από όλα τα «δεσμά» των τοκογλύφων «δανειστών» της … !!!

Η Βουλή λαμβάνει με τον πιο αρμόδιο και επίσημο τρόπο, το σχετικό διαβιβαστικό της δικογραφίας, υπογεγραμμένο από τον τότε Υπουργό Δικαιοσύνης κ. Χ. Αθανασίου (Επισυνάπτεται παρακάτω – Αρ. Πρωτ. Οικ. 81027/ 14-10-2014) της σχετικής δικογραφίας, που σχηματίστηκε από την προσφυγή των κ. Γ. Σαρρή , Π. Θεοδωρίδη και Μ. Αρβανιτίδη με μηνυτήρια αναφορά στον Άρειο Πάγο (επισυνάπτεται παρακάτω – 09/02/2012 ημέρα της συνεδρίασης του Αρείου Πάγου, για την παύση των οικονομικών Εισαγγελέων κ. Πεπόνη και κ.Μουζακίτη, κοινοποιήθηκαν τα στοιχεία «φωτιά» της απάτης των τραπεζών), όταν αδίκως το καθεστώς προσπάθησε να αποτελειώσει τους οικονομικούς Εισαγγελείς κ. Πεπόνη και κ. Μουζακίτη, που είχαν αναλάβει την υπόθεση του μεγαλύτερου οικονομικού εγκλήματος, αυτό της απάτης των τραπεζών και ευσυνειδήτως έπρατταν το καθήκον τους.  

Μάλιστα οι Εισαγγελείς κ. Πεπονής και κ. Μουζακίτης  που έλαβαν γνώση της υπόθεσης, σεβόμενοι πρωτίστως τον εαυτό τους και έπειτα το λειτούργημα τους, βρέθηκαν αντιμέτωποι απέναντι σε ένα Δικαστικό «κατεστημένο», που επειδή όρθωσαν το ανάστημα τους σε αυτό και τόλμησαν να κατηγορήσουν ανοιχτά και ευθέως την πηγή σχεδόν όλων των σημερινών προβλημάτων, δηλαδή τους τραπεζίτες, κινδύνευσαν να αποβληθούν αδίκως από το Σώμα.

Τα στοιχεία που με μαθηματικό τρόπο αποδεικνύουν την υπεξαίρεση των χρημάτων του Ελληνικού Λαού, κράτησαν στην θέση τους έστω και προσωρινά τους έντιμους Εισαγγελείς που τόλμησαν να κάνουν το καθήκον τους

!!! Διαβίβαση δικογραφίας και Αίτηση του Υπουργού Δικαιοσύνης …

βουλη3

Καταγγελία σε Άρειο Πάγο περί χαρίσματος κρατικής περιουσίας …

βουλη4

Έκτοτε, η δικογραφία αυτή προχώρησε και αρχικά μεταβιβάστηκε την 28/8/2014 από την Εισαγγελία Πρωτοδικών, λόγο της σημαίνουσας βαρύτητας και του Μείζονος Εθνικού θέματος που εγειρόταν, στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, για τις περαιτέρω ενέργειες, … !!!

βουλη5

βουλη6

Αξίζει πραγματικά να διαβάσει κανείς όλο το ανωτέρω διαβιβαστικό, προκειμένου να κατανοήσει τις βασικές πτυχές του εγκλήματος αυτού …

Εν τάχει και σε μορφή λίστας, παραπείθονται τα βασικότερα στοιχεία των ευρημάτων των Εισαγγελέων:

  1. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την άμεση εμπλοκή υψηλόβαθμων πολιτικών προσώπων σε βαθμό τουλάχιστον απιστίας …
  2. Που κατηγορούνται γιατί τεχνητά διόγκωσαν το χρέος με δόλο και πρόθεση, αναγκάζοντας μας να μπούμε στα μνημόνια …
  3. … όταν εκείνη την συγκεκριμένη εποχή, μπορούσαμε να δανειστούμε κανονικά και με χαμηλότατα επιτόκια από τις «αγορές» …
  4. Που κατηγορούνται ότι με σκοπό και δόλο ξεπούλησαν τις δυο κρατικές τράπεζες σε ιδιώτες, για να μην μπορεί να δανειστεί το κράτος χαμηλότοκα, ενώ για τον όποιο δανεισμό χρειαζόταν, έπρεπε υποχρεωτικά να απευθυνθεί στις πλέον ιδιωτικές τράπεζες με επαχθείς και επονείδιστους όρους
  5. Που κατηγορούνται ότι ξεπούλησαν κρατική περιουσία σε εξευτελίστηκες τιμές και παρανόμως ….
  6. Τα στοιχεία αποδεικνύουν την υπεξαίρεση των τραπεζών, που λαμβάνοντας τα δημόσια χρήματα και τις εγγυήσεις, ΔΕΝ τήρησαν τον νόμο, δεν έδωσαν τα χρήματα στην οικονομία (τουναντίον συνέλλεξαν και τα χρωστούμενα, χωρίς να χορηγούν νέα δάνεια, προκειμένου να πάρει μπρος η Εθνική οικονομία) ενώ το χρέος τους παρανόμως μετακλήθηκε μερικά και πρόκειται να μετακληθεί οριστικά στον Λαό

Βάση των ανωτέρω, οι Εισαγγελείς διαχώρισαν την αρχική δικογραφία, σε δυο άλλες αυτοτελείς. Η πρώτη, με αριθμό ΑΒΜ ΙΑ 2012/5882 (ΕΓ 25-2013/165), έχει να κάνει με ποινικές ευθύνες πολιτικών προσώπων, και η δεύτερη με αριθμό ΑΒΜ Χ 2014/228, έχει να κάνει με ποινικές ευθύνες μη πολιτικών προσώπων και ποιο συγκεκριμένα στρέφεται πλέον ανοιχτά κατά των διευθυντών και των μελών των διοικήσεων της Ελληνικής Στατιστικής Υπηρεσίας, του Οργανισμού Διαχείρισης του Δημοσίου Χρέους και των Ελληνικών ΤΡΑΠΕΖΩΝ … !!! 

Πλέον οι τραπεζίτες διώκονται και με τον νόμο, για την υπεξαίρεση και την απάτη που έχουν διαπράξει και έχουν διαλύσει μια ολόκληρη Χώρα και τους Πολίτες της  !!! 

Πλέον οι Πολίτες πρέπει να κατανοήσουν ότι οι τράπεζες ΔΕΝ είναι τα φερέγγυα ιδρύματα με κοινωνικό χαρακτήρα, όπως θέλουν να μας τις παρουσιάζουν, αλλά απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και οι Πολίτες δικαιούνται στην διεκδίκηση διαγραφής χρεών και αποζημιώσεων για την ζημιά που υπέστησαν από αυτές και ήταν ζημία προερχομένη από δόλο και πρόθεση … !!! 

Αυτή την φορά το «μενού» των δυο δικογραφιών, έχει κατηγορούμενους πολιτικά πρόσωπα, όλους τους μεγαλοτραπεζίτες, ειδικά τον κεντρικό τραπεζίτη της ΤτΕ, γνωστούς μεγαλοεπιχειρηματίες, συγκεκριμένους ιδιώτες που υπηρετούν σκοτεινά και αμφίβολα συμφέροντα, κάποιους «θεσμούς» σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς διαφαίνεται σε όλο το «μεγαλείο» της η διαπλοκή τους στο Μείζον Εθνικό Έγκλημα που έχει επιτελεστεί στην Χώρα μας, με πρωτεργάτες τις τράπεζες που σε απόλυτη συνεργία με το πολιτικό προσωπικό και τις ελεγκτικές τους αρχές, υπεξαίρεσαν το δημόσιο χρήμα (τουλάχιστο 233 Δις ευρώ σήμερα), στέλνοντας τον λογαριασμό των κλεμμένων μέσω παράνομων φόρων στους Έλληνες Πολίτες και έτσι καταστρέφοντας την Εθνική οικονομία και παραχωρώντας την Εθνική κυριαρχία !!!

Τα στοιχεία που τεκμηριώνουν την δικογραφία αυτή είναι αδιαμφισβητήσιμα και η τεκμηρίωση είναι απολύτως μαθηματική, διότι σχεδόν στο σύνολο τους είναι επίσημα έγγραφα, όπως ΦΕΚ, κρατικοί και τραπεζικοί ισολογισμοί, επίσημα δελτία από την ΤτΕ και την ΕΚΤ, εκθέσεις οργανισμών, όπως αυτή που διεξήγαγε η Blackrock, κατόπιν εντολής της Ελληνικής κυβέρνησης και από την οποία αποδεικνύεται η αφερεγγυότητα των τραπεζών, κ.τ.λ.

Πλέον, είναι «ηλίου φαεινότερον» ότι αυτή την φορά ΔΕΝ πρόκειται ΚΑΝΕΙΣ, από όσους ενορχήστρωσαν και εκτέλεσαν το Εθνικό Έγκλημα, να την βγάλουν «καθαρή» !!! Επίσης, η καταδίκη αυτών που πραγματικά ευθύνονται, θα έχει και σημαντικότατες «παράπλευρες» ωφέλειες για όλο τον Λαό, οι οποίες είτε μπορούν να νομοθετηθούν, είτε να γίνει η διεκδίκηση των μέσω ομαδικών προσφύγων στην Ελληνική Δικαιοσύνη !!! Όπως και εάν αυτό τελικά γίνει (γιατί θα γίνει σίγουρα, είναι απλώς θέμα χρόνου και πρόθεσης των Πολιτών να δικαιωθούν), με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο η ουσία είναι ότι η καταδίκη των υπευθύνων, θα δώσει στον Λαό το νόμιμο δικαίωμα της σεισάχθειας, δηλαδή της πλήρους οριστικής διαγραφής των τάχα «χρεών» και «οφειλών» του, τόσο προς τις ληστρο-τρομοκρατικές τράπεζες, όσο και προς το δημόσιο, που όμως τελούσε υπό κατοχή αλλότριων και σκοτεινών συμφερόντων και κοινοποιούσε παράλογους και εξοντωτικούς φόρους προς τους Πολίτες, διαπράττοντας κυριολεκτικά μια γενοκτονία !!! Ειδικά, οι τράπεζες οι οποίες ουσιαστικά ΔΕΝ χορήγησαν «δάνεια» όπως λανθασμένα πιστεύει ο κόσμος, αλλά διέπραξαν μια από τις ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΑΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ εις βάρος του Ελληνικού, αλλά και των Ευρωπαϊκών Λαών, ήταν το κυρίως «άρμα» της άλωσης της Χώρας και της επιτέλεσης του Εθνικού εγκλήματος. Επιπροσθέτως, μια καταδίκη των υπευθύνων, θα οδηγήσει σε ένα «Αρμαγεδδώνα» Δικαστικών διεκδικήσεων σοβαροτάτων αποζημιώσεων των Ελλήνων Πολιτών κατά όλων όσων διέλυσαν την Χώρα και τους Έλληνες …

Συνεπώς, ετούτη την φορά, όφειλαν ΟΛΟΙ οι Έλληνες Πολίτες (τουλάχιστον όσοι πραγματικά Ελεύθεροι, Ανεξάρτητοι, Κυρίαρχοι Έλληνες Πολίτες το γνώριζαν) να μην αφήσουν ΤΙΠΟΤΕ στην τύχη και κάποιοι καταφέρουν να «κουκουλώσουν» αυτή την τόσο σοβαρή δικογραφία, δυστυχώς κατά την συνήθη τακτική τους …

Έτσι, αρχικά οι μηνυτές κ. Γ. Σαρρής (που σήμερα είναι και ιδρυτικό μέλος της «Δ.ΕΝ.») και κ. Π. Θεοδωρίδης με παρότρυνση του πρώτου, στις 14/7/2015 κοινοποιούν νομίμως εξώδικη όχληση-πρόσκληση (επισυνάπτεται ευθύς αμέσως) προς την Πρόεδρο της Βουλής κα. Κωνσταντοπούλου, όπου της επισημαίνουν τις υποχρεώσεις που έχει σαν Πρόεδρος σχετικά με την δικογραφία που έχει λάβει, καθώς και τις συνέπειες που επισύρονται κατά της ιδίας εάν ΔΕΝ πράξει το καθήκον της …

βουλη7

βουλη8

βουλη9

βουλη10

βουλη11

Σχεδόν, παράλληλα με την κίνηση αυτή και στις 27/7/2015, άλλοι δεκαέξι συνειδητοποιημένοι Έλληνες Πολίτες (που και από αυτούς οι περισσότεροι είναι σήμερα στα ιδρυτικά μέλη της «Δ.ΕΝ.»), κοινοποιούν νομίμως παρόμοιο δικόγραφο, υπό την μορφή εξώδικης Αναφοράς-Καταγγελίας-Διαμαρτυρίας-Αίτησης, τόσο στην Πρόεδρο της Βουλής κα Κωνσταντοπούλου, όσο και σε όλους τους τότε Βουλευτές (συμπεριλαμβανομένου του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα και των Υπουργών/Υφυπουργών της κυβέρνησης), όσο και στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, αλλά και στην Εισαγγελία, ζητώντας μέσα σε άλλα, να πράξουν όλοι το καθήκον τους, σχετικά με την δικογραφία που έφτασε στην Βουλή (βλ. τις σχετικές επιδόσεις παρακάτω).

βουλη12

βουλη13

βουλη14

βουλη15

βουλη16

 

Γ) ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Γιατί λοιπόν ΔΕΝ έκλεισε η Βουλή για πρώτη φορά στα χρονικά της ?

Όταν οι Πολίτες είναι ενημερωμένοι, διεκδικώντας συλλογικά και αποφασισμένα τα Δίκαια τους το καθεστώς υποχωρεί … !!! Επιπροσθέτως εάν οι Πολίτες αυτοί έχουν την στήριξη ενός πολιτικού φορέα των ίδιων των Πολιτών, τότε είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ βέβαιο, ότι το καθεστώς ΔΕΝ θα υποχωρήσει απλώς, αλλά θα τραπεί σε φυγή … !!!

Αυτό που κατάφεραν οι Πολίτες που επέδωσαν τα ανωτέρω εξώδικα, ήταν να φέρουν προ των ευθυνών τους όλους τους πολιτικούς για την μήνυση που διαβιβάστηκε στην Βουλή

Πιο συγκεκριμένα και κατά τον νόμον, όταν μια μήνυση διαβιβάζεται στην Βουλή, τότε όλο το πολιτικό προσωπικό υπέχει εκτός του πολιτικού ρόλου του και ρόλο Εισαγγελέα (ειδικά η Πρόεδρος της Βουλής) και υποχρεούται να ασκήσει και Εισαγγελικά καθήκοντα !!!

Συνεπώς, η Βουλή έχοντας λάβει μια μήνυση ΔΕΝ μπορεί να κλείσει πριν επισήμως αποφανθεί για την μήνυση αυτή … Δηλαδή, οφείλει να αποφασίσει εάν θα απορρίψει την μήνυση, αιτιολογώντας πάντα γραπτώς την απόφαση της ή θα πρέπει να την προχωρήσει, αναζητώντας τις 30 υπογραφές Βουλευτών που απαιτούνται προκειμένου να συσταθεί το Ειδικό Δικαστήριο που ορίζεται βάση του άρθρου 86 του Συντάγματος

Εάν η Βουλή ΔΕΝ πράξει τίποτα από τα ανωτέρω και κλείσει χωρίς να εκδώσει απορριπτικό πόρισμα ή να την προχωρήσει ως οφείλει, τότε όλοι οι Βουλευτές και βάση της Εισαγγελικής ιδιότητας τους, θεωρείτε ότι διαπράττουν το ποινικά κολάσιμο αδίκημα της Αρνησιδικίας, πράγμα που έχει σαν συνέπεια το να διωχθούν ποινικώς, να χάσουν όλοι το δικαίωμα ασκήσεως επαγγέλματος και άρα να μείνουν χωρίς σύνταξη (άρθρο 67 ΠΚ) … Ειδικά, για τους περισσότερους Βουλευτές και για την τέως Πρόεδρο της Βουλής, που είναι όλοι νομικοί, οι συνέπειες θα είναι ανεπανόρθωτα καταστροφικές !!!

Δυστυχώς για το καθεστώς, η μήνυση αυτή για την τραπεζική απατή και την Εθνική προδοσία, βασίζεται μόνον σε επίσημα κρατικά έγγραφα και ΔΕΝ υπάρχει κανένας τρόπος να ρίξουν το δικόγραφο, άρα και να εκδώσουν απορριπτικό πόρισμα …

Αλλά ακόμη και εάν αποφασίσουν να προχωρήσουν την μήνυση σαν βάσιμη, το πιθανότερο είναι να ΜΗΝ βρεθούν οι 30 Βουλευτές που θα την συνυπογράψουν, διότι όλοι στην Βουλή συγκαλύπτουν την Εθνική προδοσία, πολλά χρόνια τώρα και συστηματικά, ενώ ουσιαστικά διαπράττουν το αδίκημα της συγκάλυψης εγκλημάτων (άρθρο 232 ΠΚ) … Το πολιτικό κόστος για αυτούς θα είναι τεράστιο, εάν και εφόσον κληθούν να πάρουν θέση στην τραπεζική απάτη και την Εθνική προδοσία, όταν ΔΕΝ θα ψηφίζουν υπέρ του να συσταθεί το Ειδικό Δικαστήριο για τα κακουργηματικά εγκλήματα αυτά και ταυτόχρονα η ψηφοφορία θα μεταδίδεται ζωντανά σε όλο τον Ελληνικό Λαό, μέσω του καναλιού της Βουλής !!! Σε μια τέτοια περίπτωση, οι συνέπειες για αυτούς σίγουρα ΔΕΝ θα είναι καθόλου ευχάριστες, μια που πλέον όλος ο Ελληνικός Λαός θα έχει διαπιστώσει «ιδίοις όμμασι» τον πραγματικό ρόλο που «παίζουν» σαν συνεργοί της Εθνικής προδοσίας !!!

Ύστερα λοιπόν από τα όσα είπαμε, τελικά μια μόνον λύση τους έμενε προκειμένου να ΜΗΝ αποφασίσουν για την τύχη της μήνυσης που διαβιβάστηκε στην Βουλή και αυτό ακριβώς πράξανε …

ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ … !!!

Και ΜΗΝ ξεχνάτε ότι αυτό έγινε χωρίς καμιά πολιτική στήριξη, από μόνον 19 αποφασισμένους Πολίτες … !!! Επίσης, από εδώ και πέρα ΜΗΝ ξεχνάτε ότι τουλάχιστον ΟΛΟΙ οι συστημικοί τραπεζίτες διώκονται ποινικά για απάτη κατά του Δημοσίου, δηλαδή για απάτη κατά όλων υμών … !!! Μπορείτε λοιπόν, εύκολα να φανταστείτε τι θα γινόταν εάν υπήρχε και αυτή η πολιτική στήριξη και μάλιστα από τους ίδιους τους Πολίτες που θα διεκδικούν τα Δίκαια τους !!!

βουλη17

 

Πολιτικός Φορέας: Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών «Δ.ΕΝ.»

Νομικός και Κοινωνικός Φορέας: «Ελευθερία»