ΣΟΒΑΡΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: Το καθεστώς πλέον τρώει τα παιδιά του … 

Προσφάτως όλοι πληροφορηθήκαμε το πρόβλημα του δημοσιογραφικού οργανισμού Λαμπράκη, που πλέον έχει φτάσει σε δραματικό σημείο, τέτοιο, ώστε να μην μπορεί να αγοράσει ούτε… χαρτί, λόγο του υπερδανεισμού της επιχείρησης.

Η Δημοκρατική Ενότητα Ελευθέρων Πολιτών (Δ.ΕΝ.), αλλά και η «Ελευθερία» λυπάται ειλικρινά για αυτό και συμπάσχει με τους υπαλλήλους που δυστυχώς πρόκειται σύντομα να απολυθούν. Όμως αυτό που συμβαίνει σήμερα είναι κατά κάποιο τρόπο η λογική σειρά των πραγμάτων, αφού ο ΔΟΛ ήταν ένας ισχυρός οργανισμός πολιτικής παραπληροφόρησης των Πολιτών, που δρούσε σαφώς και πάντα υπέρ του καθεστώτος.

Σήμερα το ίδιο το καθεστώς, που το υπηρετούσε πιστά, τρώει και πολιτικούς του «υπηρέτες». Ο ΔΟΛ, όπως και άλλοι οργανισμοί, καθεστωτικής παραπληροφόρησης, σίγουρα θα είχαν τελείως διαφορετική τύχη εάν δεν ήταν ταγμένοι υπέρ του καθεστώτος. Εάν δηλαδή υπηρετούσαν σωστά τον πελάτη-Πολίτη και φυσικά σεβόντουσαν το λειτούργημα, όπως είναι η αληθή ενημέρωση των πολιτών. Αντί όλων αυτών, τάχθηκε να παραπληροφορεί, να τρομοκρατεί και να προσπαθεί πάντα να μετατρέπει το μαύρο σε άσπρο. Αξίζει να σημειωθεί, πως πλέον, είναι αποδεδειγμένο ότι οι τράπεζες ΔΕΝ έχουν πραγματικά δανείσει κανέναν, ενώ όλους τους έχουν εξαπατήσει. Αυτό δεν είναι δυνατόν να μην το γνώριζαν, όπως επίσης και ότι οι ίδιες οι τράπεζες, έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δισεκατομμύρια ευρώ δημοσίου χρήματος. Στοιχεία που εάν είχαν «βγει» στις φυλλάδες και γενικά στα ΜΜΕ, στο όνομα του δημοσιογραφικού τους καθήκοντος, τότε είναι βέβαιο πως θα είχαν σωθεί εκατομμύρια Πολίτες από την καταστροφή και φυσικά και οι ίδιοι. Όμως η επιλογή της σιωπής και ενδεχομένως η συγκάλυψη, είχε σαν αποτέλεσμα σήμερα να είναι και οι ίδιοι θύματα των όσων απέκρυβαν. Με λίγα λόγια είναι αυτό που λέει ο λαός… «ότι σπέρνεις θερίζεις»… !!! Το ίδιο συμβαίνει και με άλλες κατηγορίες υποτακτικών του καθεστώτος, όπως Δικηγόροι, Δικαστές, Ακαδημαϊκοί, πολιτικοί και πολλοί άλλοι…. Φυσικά όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια, όμως… ίδια πονάνε.

Το θηρίο που γιγάντωσαν και λέγεται πλέον καθεστώς, αρχίζει και «τρώει» τα παιδία του. Να είναι βέβαιοι πως κανείς τους δεν θα γλυτώσει. Μπορεί να υπάρχει χρόνος μπορεί και όχι, όμως έστω και καθυστερημένα θα πρέπει να αντιδράσουν και να αποκαλύψουν την αλήθεια, αντί να βγαίνουν καθημερινοβραδυνά εκεί όπου ακόμα εργάζονται και να «πουλάνε» ελπίδα στους ήσυχους και τραγικούς που τους πιστεύουν. Αυτή η πολιτική «αγοροπωλησία» τελείωσε ή τελειώνει. Όλοι σιγοβράζουμε σαν τους βατράχους με ευθύνη και των ΜΜΕ και φυσικά των «αστέρων» τους.

Αυτή ίσως είναι η μόνη πραγματικά σωτήρια λύση που προλαβαίνουν να έχουν … !!!

 

Μασσέλος Ιωάννης

Γενικός Γραμματέας «Ελευθερίας»

Τηλ. 6949907999